Boerderijwinkel

Boerderijwinkel 't Koehotel is gevestigd op de duurzame melkveehouderij van de familie Kregel en van der Helm. Zowel in de winkel als op het bedrijf staat duurzaamheid en kwaliteit voorop. In de boerderijwinkel worden dan ook hoog kwalitatieve producten aangeboden. 

U bent van harte welkom in de winkel op vrijdag en zaterdag van 09:00 - 16:00  uur. De winkel is gevestigd aan Laanweg 9 te Zuidschermer (Driehuizen).  Daarnaast bieden de mogelijkheid aan om zeven dagen in de week uw producten te bestellen. Wij leggen de bestelling op het gewenste tijdstip voor u klaar, bestellingen boven de € 50,00 komen we met plezier ook bezorgen (in een straal van 15km).  Woont u in Stompetoren, Ursem, De Goorn, Avenhorn, Grosthuizen of Oudendijk? Dan worden de bestellingen op vrijdag en zaterdag gratis bij u thuis bezorgd. 

Ons assortiment vindt u in hieronder in de bijlage, en kunt u door geven via de mail,  info@boerderijwinkeltkoehotel.nl of WhatsApp 0641136541

 

Beemster kaas

Eerlijke en echte producten smaken het lekkerst. Van het verse gras, de beste melk tot de bereiding van de kaas. Alles draait om de smaak. Beemster Kaas is van melk van Noord-Hollandse koeien die meer dan 120 dagen per jaar, 6 uur per dag buiten lopen. De melk van onze dames en van 440 andere melkveehouders gaat naar de duurzaamste melkfabriek ter wereld, gevestigd in het prachtige Beemster. 

Hier worden onze kazen op ambachtelijke wijze gemaakt. Dat klinkt gek he? Het zit zo: ook al werken onze kaasmakers met de modernste technieken, ze kiezen er wel bewust voor om de kazen op ambachtelijke wijze te blijven maken. Zo roeren ze er de wrongel nog met de hand. Het kost op deze manier meer tijd maar dat nemen we allemaal voor lief. We doen er graag alles aan om de lekkerste kaas te maken, en dat al 100 jaar.

 

Zuivel van Veldzicht Hoeve 

Belevingsboerderij Veldzicht Hoeve is evenals onze boerderij een duurzaam, zelfvoorzienend en VLOG gecertificeerd melkveebedrijf. Daarnaast beschikt Veldzicht Hoeve ook over een boerderijwinkel met kaas, verse zuivel, streekproducten en cadeau pakketten. Mede door de zelfde bedrijfskwaliteiten van Veldzicht Hoeve en Boerderij(winkel) 't Koehotel is er een mooie samenwerking ontstaan.

Want het leukste van Veldzicht Hoeve is dat zij een eigen lijn van zuivelproducten hebben. De melk van de koeien van de Veldzicht Hoeve wordt door de zuivelkoningen verzuivelt in diverse producten, zoals o.a. yoghurt aardbei, vanille vla, kwark, chocolademelk en roomboter. Geïnteresseerd  in het gehele assortiment neem een kijkje in de winkel of vraag de bestellijst aan.  

Tulpen van Polderpride Smal Bloembollen BV

Smal Bloembollen BV is een familiebedrijf, waar momenteel alweer de derde generatie actief in is. Smal Bloembollen heeft zich gespecialiseerd in het telen en broeien van tulpenbollen van top kwaliteit. Het leveren van een eerlijke en kwalitatieve producten staan hoog in het vaandel bij het familiebedrijf, daarom is er in 2010 een kwaliteitsmerk opgericht met vijf andere tulpenbroeiers. Door dit merk, genaamd PolderPride met het opvallende blauwe papier. Kan iedereen in een oogopslag zien, dat het hier om de beste kwaliteit tulpen gaat.

 

Droogbloemen van Vanvi

Van prachtige, grote droogbloemen boeketten tot schattige, kleine vaasjes. VanVi en Boerderijwinkel 't Koehotel slaan de handen in één en zorgen ervoor dat er elke week weer prachtige droogstukken in de winkel staan. Wil jij net iets anders? Dat is voor ons geen enkel probleem, als u weet wat u wilt zorgen wij dat het de week daarop in de winkel ligt. Het leuke aan de droogbloemen is dat je er geen werk aan hebt, en dat ze zelfs een jaar mooi blijven. Een mooi cadeau voor je vriendin of hou je het toch liever voor jezelf, dat vinden wij helemaal niet gek. 

 

Sap & Jam van Vink Fruitboerderij

Vink Fruitboerderij ligt vlakbij fruitdorp Kraggenburg. In de prachtige boomgaard van 22 hectare telen zij appels, peren, pruimen, stoofperen en bramen. Gezond, maar bovenal lekker. Vanuit passie voor fruit gaan ze altijd voor de beste smaak. Voor de kleine genieter maar ook voor de grote genieter, van kleine jammetjes tot grote flessen sap in diverse smaken. 

 

Groenten & Fruit 

In de winkel vindt u diverse groenten in de schappen. Wat uitloopt van aardappelen tot worteltjes, van uien tot paprika's. De groenten komen van diverse akkerbouw bedrijven uit de streek, maar ook uit eigen tuin en kas. Het grote verschil met de supermarkt is dat de producten geen lange reis achter de rug hebben, waardoor ze dus extra vers zijn, wat je terug proeft in de smaak. 

Daarnaast hangt de boomgaard in de zomer maanden weer vol met appels, peren en pruimen! De bomen worden in de winter goed onderhouden door de bomenspecialist en zomerdag worden dagelijks de vruchten geplukt, zo houden we dit altijd vers en extra smaakvol. 

 

Delicatessen 

Boerderijwinkel 't Koehotel werkt met diverse speciaalzaken samen, waardoor we ook over een groot aanbod andere lekkernijen beschikken. In de winkel vindt u bijvoorbeeld Langedijker wijnen van Wijndomein de Koen, dippers van Vink Fruitboerderij, diverse noten van Der Nussmann uit Abbekerk, speciaal bieren van Brouwerij Leeghwater, ambachtelijke granola en zo kan ik nog even doorgaan. Voor ieder wat wils. 

 

Pakketten & Cadeaus 

Stiekem verlangen we allemaal naar alle lekkere producten in één, dat is mogelijk door onze pakket en cadeau service. Iets leuks en unieks nodig voor u personeel, voor een verjaardag, of stiekem als cadeautje voor jezelf? We stellen het met plezier voor u samen en zorgen dat het er feestelijk uitziet voor welke gelegenheid dan ook. Wij zijn er van overtuigd dat elk pakketje ingepakt moet worden met passie en wat extra liefde, dit vergt tijd. Geen zin om te wachten bel, bericht of mail van te voren en dan zal het op tijd voor u klaar staan. Laat u zich liever verrassen in de winkel staan ook diverse pakketjes als uitgestald. 

 

Liefs, kaasmeisje Lieke 

 

Rating: 3.8181818181818 sterren
11 stemmen