Kerstbomen en Kerstmarkt

Na het succes van vorig jaar, verkoopt Boerderijwinkel 't Koehotel ook dit jaar weer prachtige kerstbomen in verschillende maten. Boerderijwinkel 't Koehotel staat voor kwaliteit, daarom verkopen dit jaar ook naast de normale nordmann bomen ook weer de excellente nordmann bomen. Deze bomen zijn voller en beschikken over meer glans om dat zij het gehele jaar bijgepunt worden. We attenderen jullie er op om voor 15 november je boom te bestellen, dan weten we zeker dat jij met de gewenste boom naar huis gaat. Liever ter plekke uitzoeken? Dat kan natuurlijk ook, maar let op de beperkte voorraad. 

 

De kerstbomen kunnen dit jaar tijdens de kerstmarkt opgehaald worden of worden uitgezocht. De kerstmarkt vindt plaats op vrijdag en zaterdag 10 en 11 december van 18:00 tot 21:00 uur. Naast de kerstbomen verkoop staan er diverse kramen op het erf, met heerlijke lekkernijen maar ook kramen met prachtige kerststukjes . Natuurlijk hebben we hierbij ook gedacht aan alle kindjes, want hoe leuk is het om je eigen limonade te melken uit een koe/rendier, een rondje op de pony of toch lekker marshmallows roosteren?

 

Wij hebben alvast zin in de kerstmarkt, jij komt toch ook? 

 

De kerstbomen kunnen via het mail formulier hieronder, in de winkel, of doormiddel van een WhatsApp berichtje besteld worden.

Kijk hier voor de actuele kerstboomprijzen
Afbeelding – 81,3 KB 53 downloads